Little Paris
Hello! wallo! Haliza here!

Assalamualikum! Hi I'm Haliza. Welcome to My Blog. Do Follow okey !


Entries About Linkies Stuff


Gosip Sini

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


First entry , Second blog

 Assalamualaikum semue
abaikan muke aku yang annoying tu .
welcome to my new blog . ini blog baru aku .
yang first dulu tak berape nak aktif .
so insyallah ni blog yang terakhir aku buat .
coz azam aku , aku nak jadi blogger yang famouse .
ha , tinggi tak azam ? agak-2 boleh capai ke ?
boleh kot kalau aku rajin . 
blog ni aku gune blogskin . credit to Intan Aqilah .
aku tak pandai nak wat blogskin sendiri , 
so copy paste orang punye je lah .
and the last , aku harap korang follow and rajin-2 lah intai blog aku ni
aku ni just budak yang baru belajar dalam bidang blogger ni
so kalau ade salah tolong tunjukkan . 
k , just this harini . insyallah aku akan share banyak cerite dalam blog ni .