Little Paris
Hello! wallo! Haliza here!

Assalamualikum! Hi I'm Haliza. Welcome to My Blog. Do Follow okey !


Entries About Linkies Stuff


Gosip Sini

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Minggu sukan ? No way !

Hye , Hello , Assalamualaikum semue ! 


okey , minggu sukan kat sekolah dah start , 
nih yang paling aku benci , 
lari-lari , lompat , baling-baling ? 
oh tidak ! no way , nightmare .
aku memang sejak azali lagi tak suke sukan okey ?
perlu ke kerajaan wujudkan 1murid1sukan ?
aku betul2 tak setuju okey .
esok je dah start latihan rentas desa . 
kedatangan wajib . ingat aku nak datang ? 
aku tak suke lah ! minggu depan rentas desa betul2
tahun lepas dah lah aku tak pergi .
eehh , nak mampus eh ? bodoh betul .
pastu bulan tiga start sukantara . 
dengan latihan pagi2 pastu petang aku kene datang sekolah ,
ingat aku ape ? tak penat ke ? 
okey tak ? bende nih lah yang wat aku stresst .
so , keep asking , esok nak datang ke tak ?